Meteen naar de inhoud

Stemactrice & Voice-Over

REACTIES VAN KLANTEN

"Een heerlijke stem én persoonlijkheid om mee samen te werken."

"Haar stem is veelzijdig. De ene keer warm en vertrouwd, dan weer fris en verrassend."

"Goedele kan zich makkelijk aanpassen aan de noden van de in te lezen tekst."

"Goedele begrijpt snel en luistert als geen ander."

"Goedele is een dijk van een stem."

"Ze is onze eerste keuze."

"Ze heeft het vermogen om als stem een verhaal tot leven te laten komen."

"Met haar zachte en zeer aangename stemtimbre is ze overall inzetbaar."

Een heerlijke stem én persoonlijkheid om mee samen te werken. Wat me in het bijzonder bij Goedele opvalt, is hoe goed ze zich altijd voorbereidt en hoe vlot ze kan inspelen op feedback bij een stemopdracht.
Haar stem is erg veelzijdig. De ene keer warm en vertrouwd, dan weer fris en verrassend. Goedele experimenteert graag met intonatie en met verschillende emoties, afhankelijk van wat de tekst nodig heeft.
Dat levert interessante verrassingen op. Ze heeft zelf ook een vlotte pen en denkt actief mee na over hoe een tekst nog sterker te maken.
 

Olivier Schuermans, Canvas

Goedele heeft een ontzettend aangename stem om naar te luisteren.
Zacht en krachtig tegelijkertijd. Daarnaast kan haar stem veel verschillende genres aan.
Goedele kan zich makkelijk aanpassen aan de noden van de in te lezen tekst. De samenwerking met Goedele verloopt zeer vlot.
Ze is erg flexibel en past zich aan wanneer er last-minute zaken moeten worden ingelezen. Ik kan steeds bij haar terecht en op haar rekenen.


Fien Dehaen, Canvas

De stem van Goedele kan verschillende kleuren aan. Rood omdat warmte en gezelligheid haar troef zijn. Blauw want het moet ook al es zakelijk zijn. Wil je het fris en vrolijk, dan trekt ze de groene kaart. Moet het snel, dan zit je goed, want Goedele begrijpt snel en luistert als geen ander…

Bernadette Timmermans, logopediste VRT 

Goedele is een dijk van een stem. Ze is een plezier om mee samen te werken. Jarenlang was ze de vaste netstem voor MNM, een rol die op zijn minst uitdagend te noemen is. Ze bracht persoonlijkheid. Ze was activerend, enthousiast. En ik meen dit en dit zijn niet gewoon promowoorden.

Wederik De Backer, maker van audiofictie, radiodocu’s en podcasts

Sinds 2017 is Goedele een van de meest gebruikte stemmen voor VRT-audiodescriptie. Ze is onze eerste keuze wanneer het over het inlezen van kinderprogramma’s met audiodescriptie gaat. Ze heeft het vermogen om als stem een verhaal tot leven te laten komen en dat in onberispelijk Nederlands. Je voelt dat ze zich grondig voorbereidt voor een opdracht en daardoor kunnen we optimaal gebruikmaken van onze studiotijd, zonder aan kwaliteit te moeten inboeten. Als freelancer denkt ze mee in het groter geheel van een productie en stelt ze zich steeds flexibel op. Een genot om mee samen te werken. 

Jan-Willem Van Hoof, Coördinator VRT-Audiodescriptie

Goedele is bovenal een toffe en steeds zeer stipte, perfect voorbereide freelance collega!
Met haar zachte en zeer aangename stemtimbre is ze overall inzetbaar: van net-hosting en filmtrailers over docu’s tot audiodescriptie voor jeugdprogramma’s!

Dirk Corthout, regisseur VRT-Audiodescriptie

CONTACT

    +32 494 44 70 83

    info@goedelevermaelen.be

    BTW BE0723.753.820

    Copyrights © Foto’s : Thomas Vanhaute     Webdesign: RROARR Design