Mijn aanbod

Veelzijdigheid

Ik zet graag mijn timbre, mijn veelzijdigheid, mijn dictie en mijn inleving in om jouw tekst te laten fonkelen. Kies maar uit deze registers: standaardtaal, tussentaal of moedertaal. In mijn geval gaat dat van Kempens uit regio Herentals tot Algemeen Nederlands. Ik heb een VRT-stemattest behaald.

Lieflijk of liever energiek?
Verleidelijk of toch maar zakelijk?
Authentiek, wervend of vrolijk?
Tongue in cheek, vriendelijk of betrokken vertellend?
Luchtig, serieus, krachtig of warm?

Ik bespeel een breed palet aan stijlen en veelzijdigheid is mijn handelsmerk.

Ervaring

Ik heb ervaring met reclamespots, corporate (web)video, audioboeken, podcasts, audiodescriptie, radio- en tv-spots, jingles, trailers, audiogidsen, interactieve video’s, e-learnings, explainer video’s, voicemails, documentaires, dubbing of personages.

Ik laat me vlot en graag regisseren. En met mijn 15 jaar aan ervaring, heb ik intussen een uitgebreide toolbox bij de hand, zowel stemtechnisch als op vlak van inleving, waardoor ik makkelijk kan inspelen op wat de tekst nodig heeft om tot leven te komen. Ik kan het ook echt niet laten om me te blijven bijscholen en bijstaan door collega’s en andere experten.

Mijn beste troef is misschien wel mijn werkplezier. En mijn warme belofte om altijd aandacht te besteden aan een fijne samenwerking.

Contact

Wil je graag samenwerken? Heb je een vraag? Of wil je meer info over tarieven? 

© 2022 Goedele Vermaelen – Foto’s: Nina Sondagh en Thomas Vanhaute